Kulcsár Edina még mindig elégedetlen az alakjával

Kulcsár Edina az NLCafénak beszélt arról, hogy bár a közösségi média sokszor hamis képet mutat, ő és párja törekednek arra, hogy ne csak a jó
Kapcsolódó cikkek

Kulcsár Edina az NLCafénak beszélt arról, hogy bár a közösségi média sokszor hamis képet mutat, ő és párja törekednek arra, hogy ne csak a jó pillanatokat mutassák meg az életükből, és hitelesebb képet adjanak magukról.

Nemrég például arról számolt be, hogy felszaladt rá 10 kiló, és próbálkozik a fogyással. A lassú, de tartós fogyásban hisz, így most egy életmódklubba jár.

Főzők otthon, hiszen egy diétát úgy lehet a legjobban betartani, ha magunk állítjuk elő az ételeket, illetve járok edzeni személyi edzővel. Most inkább annak a híve vagyok, hogy sokkal lassabban fogyjak le, és az maradjon is meg.

Azt is kérdezték tőle, hogy mi az a határ, amit nem lépne át a közösségi médiában, mi az, amit sosem posztolna, erre a következőt válaszolta:

A szexuális életünket nem hiszem, hogy közölnénk, de egyébként elég sok mindent. Úgy gondolom, hogy olyan életet élünk, amivel próbálunk példát mutatni.

Kiemelt kép: Instagram / @edinakulcsar_official

 

Címkék: kulcsár edina