Berki: Nem pénzre van szükségem az életemhez, hanem lehetőségekre

A celeb szerint még a napi egy dollár is sok, amit az ázsiai versenyhez biztosít a TV2.
Kapcsolódó cikkek

Hamarosan elindul az Ázsia Expressz celebcsapata, aminek egyik legizgalmasabb párosa Ambrus Attila és Berki Krisztián lesznek. Utóbbi elmondta, hogy nem aggódik a játék miatt, számára ugyanis nem jelent igazi kihívást. Egyedül lelkileg lesz nehéz, de ahogy mondja, volt már rosszabb is.

Számomra már nincsenek próbatételek. Fizikálisan már mindenre felkészültem, többször bizonyítottam úgy, ahogy mentálisan is. Volt rá példa, hogy három hónapig távol voltam a családomtól, most csak harminc napot leszek. Egy belső utazáson fogok részt venni… egyfajta személyiségfejlődés lesz ez. Abszolút az önös érdekek fognak előtérbe kerülni. Ez az egy hónap arról szól, hogy megtapasztalom, menyire hiányzik a családom, mennyire nehéz a lányom nélkül, és mennyire nehéz, amikor nem tudok velük kommunikálni. Az, hogy szúnyogok lesznek, esik az eső vagy föl kell mászni valahová, egyáltalán nem zavar

– mondta a Borsnak a nagylábon élő Berki, aki a pénzhiánytól sem fél.

Napi egy dollár ott, ahol csak le kell szakítanom egy banánt a fáról? Nem pénzre van szükségem az életemhez, hanem lehetőségekre. Ázsiában millió lehetőségem lesz. Minden körülmények között meglátom és kihasználom az esélyeket. Szerintem a műsorkészítők el is túlozták azt az egy dollárt. Én nulla pénzzel is túlélném.