Sebestyén Balázs el sem gondolkozott a TV2 “nagyon nagy összegű” ajánlatán

Vannak a csatornának olyan részei, amik számára vállalhatatlanok.
Kapcsolódó cikkek

A rádiós/tévés műsorvezető a legfrissebb, e heti Story magazinnak adott nagyinterjújában mesél többek közt családjáról, édesapjával való béküléséről, korábbi csajozásairól, értékrendjéről – de természetesen a jelenleg különösen aktuális Rádió 1-ben való munka, és a TV2-től érkező megkeresés is szóba került.

“Nagy volt a felfordulás körülöttünk, jó újra a munkára koncentrálni. Ugyanolyan szókimondó, bevállalós, rendszerkritikus a műsorunk. Kimondjuk, amit gondolunk az oktatásról, a politikáról vagy az egészségügyről. (…) A tulajdonosaink hagynak minket dolgozni, hisz tudják, hogy mi ettől vagyunk jók, pontosabban ettől is. Amikor annak idején tárgyaltunk, így vettek át minket. Egyébként a főnökeink is hallgatják a műsorunkat, és nagyokat röhögnek” – mondta el Sebestyén Balázs, akinek azóta persze nem minden mondatán mulatott olyan jól Andy Vajna, aki cenzúrát ugyan nem akar, de kiegyensúlyozott témafeldolgozást azért mégiscsak elvár.

De a magazinban található interjúban Balázs arról is beszélt, miért nem vette komolyan fontolóra ugyanannak a tulajdonosnak a tévés megkeresését, azaz miért maradt az RTL-nél, és miért nem szegődött el a TV2-höz, amikor csábították?

“Egy komoly, nagy összegről szóló ajánlatot kaptam a TV2-től, de el sem gondolkodtam rajta. Lojális pali vagyok, másrészt sok szempontból nem tetszik, amit ott látok. Nem a szórakoztató műsorokra gondolok, mert azokat jól csinálják, de vannak a csatornának olyan részei, amelyek számomra vállalhatatlanok. Számomra ezért nem lehet alternatíva, hogy odaszerződjek.  Ám hangsúlyozom, nem ítélem el azokat, akik ott vannak, nagyon értékes emberek dolgoznak ott.”