A TV2 vezetőit elhagyta a humorérzékük Sváby szerint

Nézettségi kommentcsatába keveredett a Heti Napló kapcsán volt munkaadóival Sváby András.

Személyeskedésbe torkolló vita alakult ki Sváby András nyilvános Facebook-oldalán az ATV műsorvezetője és Dirk Gerkens, a TV2 vezérigazgatója között néhány napja annak kapcsán, hogy megnyerte-e a vasárnap estét Sváby új, az ATV-n jelentkező műsora, a Heti Napló a TV2-vel szemben. Erről nyilatkozott ma Sváby.

“Megmondom őszintén, ez a TV2-höz való hasonlítgatás túl ment azon a ponton, amit én nagyon élveznék. Én egyszer sem említettem meg a TV2 vezetőit, sőt a műsoromat sem próbáltam meg máshoz hasonlítani… Hozzáteszem: a számokkal és a tényekkel nem lehet vitatkozni. A Heti Napló első és második adása olyan nézettséget hozott, amit én két-három hónap múlva szerettem volna elérni. Viszonylag gyorsan lett sikeres. De a TV2 egyik vezetőjével sem szeretnék konfrontálódni. Nem vették a lapot, úgy tűnik, elhagyta őket a humorérzékük. Én szeretek mindent humorral megközelíteni, nekik ez nem ment, úgyhogy én ezt az egészet elengedem”

– mondta a Borsnak Sváby András, akinek ATV-s műsorának indulásával egy időben született meg legkisebb gyermeke is.

“Annyiban szerencsés volt a baba születése, hogy épp egy olyan napon érkezett, amikor nem voltam stúdióban. Az egyetlen szabadnapom volt, így otthon voltam. Váratlanul sem ért a dolog, mert volt kilenc hónapom, hogy felkészüljek erre, és tapasztalatom is van. Az ember át tudja szervezni az életét, de ha Milán vasárnap, adásnapon születik, nem lehettem volna ott.”

Címkék: sváby andrás