Sarka Kata vadiúj, és irtó dögös profilképre váltott

Hajdú Péter exe most aztán igazán megmutatta. Fotó!
Kapcsolódó cikkek

Jó, nem mintha az eddigi képei nem lettek volna mind alaposan megválogatott, és valóban gyönyörű felvételek, de a mostani fotó – és talán csak az időzítés miatt tűnik így – igazán feltűnően szépre sikerült.

“Új kép, imádom, remélem nektek is tetszik” – írja Sarka Kata a Borzi Vivien által készített új Facebook-profilképéhez, ami egyértelműen bejön a követőknek, akik alig egy óra alatt közel 3000 lájkot nyomtak a friss fényképre.

És hogy miért emlegettünk a cikk elején – egyébként szinte biztosan abszolút véletlen – időzítést? Aki kihagyta volna a reggeli bulvárlapokat, és valami érthetetlen okból a mi előző híradásainkról  is lemaradt, annak eláruljuk: Hajdú Péter először mutatta meg immár hivatalos új barátnőjét, aki sokak szerint ráadásul igencsak hasonlít is Sarka Katára. (Sőt, kollégánk szerint az előző barátnőkre is; erről ITT szavazhatnak egy kis vicceset.)

Hogy valóban így van-e, ennek eldöntését az élesszemű olvasókra bízzuk; az viszont biztos, hogy a válófélben lévő feleség azért valóban elképesztően jól néz ki az alábbi felvételen.