Vajna Tímea Los Angelesbe költözik, felkészül: Hollywood

Vajna eddig is erős volt a celebek körüli kényelmetlen nyomulásban, most viszont egy karnyújtásnyira lesz tőle Hollywood.
Kapcsolódó cikkek

Vajna Tímea eddig csak ingázott Los Angeles és Budapest között, most viszont állampolgárságért cserébe kiköltözik. Ez nekünk csak azért lehet érdekes, mert Vajna csak néha osztott meg egy-egy közös képet híres színészekkel, most viszont több lehetősége lesz a celebspottingra. Vagy mondjuk inkább úgy, hogy a nézni is kellemetlen celebek körüli sertepertélésre.

Elvégre Hollywood egy karnyújtásnyira van tőle, ott pedig egymást érik a Stallonék.

Vajna Tímea láthatóan otthonosan mozog a sztárok világában. Csak elmegy a fogorvoshoz, és belebotlik Jean-Claude Van Damme-ba. Azért itthon a körzetinél ez ritka.

Azt se felejtsük el, hogy a gálaszezon kellős közepén vagyunk, és Vajna eddig is szívesen élőzte végig a díjátadókat. Talán legközelebb egy közeli is összejön Mel Gibsonnal, hamarosan itt az Oscar.

Návai Anikó Hello Hollywood műsora és Vajna Instagramja után egészen olyan, mintha mi is ott ülnénk  Hugh Grant és Meryl Streep között. Izgatottan várjuk a következő kalandokat Los Angelesből.