Puskás Peti környezettudatos karácsonyra készül

Az X-Faktor mentora idén harmadszorra tölti párjával, Angélával az ünnepet.
Kapcsolódó cikkek

Puskás Peti és barátnője, Eke Angéla idén igyekszik minél tudatosabban megtervezni az ünneplést, és ez nem csak az ajándékok beszerzésében mutatkozik meg. A pár tagjai ugyanis igyekeznek környezettudatosan ünnepelni, ami többet között abból is látszik, hogy idén először újrahasznosítható karácsonyfát vásároltak.

“Én sajnálom azokat a fákat, hogy gyakorlatilag november decemberben megy és egy ilyen kaszával az összes fenyőfát kivágjuk és aztán gyakorlatilag két hét múlva az utcára kerülnek, szerintem ez egy elég nagy elherdálása a természetnek” – mondta el a Story Extra riportjában az X-Faktor mentora, akinek ez lesz párjával a harmadik közös karácsonya.

“A szentestét, ami ugye mindig egy ilyen nagyon extrém állapot, azt a Peti szüleinél töltjük; az én családom is, és az övé is együtt. Szerintem ez a legmeghatóbb dolog. Én mindig arra gondoltam, vagy azon gondolkoztam kiskoromban, hogy vajon mi lesz az, vagy ki lesz az az ember, aki miatt először felborul az a rend, hogy karácsony, akkor mindenki hazamegy egyedül a szüleihez. Tavaly jött ez a meghívás Peti anyukájáéktól és nagyon meghatódtam rajta” – mesélte Angéla, aki szerelméhez hasonlóan igen sikeres évet tudhat maga mögött; ahogy ez az alábbi videóban is elhangzik.