VV8: Esemény utáni tablettát kértek a villába

Egy másik játékost pedig majdnem kizártak agresszív viselkedése miatt. Zajlik a villaélet.
Kapcsolódó cikkek

Zajlanak az események a villa falain belül. A vasárnapi összefoglalóból kiderült, hogy VV Dina a kiesés szélére került pillanatok alatt. A lány Tivyvel és Somával került baráti összetűzésbe, aminek tettlegesség lett a vége. A srácok szokásukhoz híven felbosszantották Dinát, aki néhány kézlegyintéssel és nyaklevessel rendezte a dolgot.

Ezután érkezett egy levél a villába: a többieknek kell dönteniük Dina sorsáról. Engedik, hogy viselkedése ellenére is játékban maradhasson vagy a nézőkre bízzák a döntést. A reality szereplői előbbi mellett voksoltak, ám a megtorlás mégsem maradt el. Az esti kiválasztáson ugyanis Dina kapta a zöld kendőt, így a párbajon végülis a nézők dönthetnek a jövőjéről.

Nem ez az egyetlen esemény ami felbolygatta a villalakók életét. Az egyik lány ugyanis esemény utáni tablettát kért a szerkesztőktől, ám a várakozások ellenére nem Dina és Lóri esett felelőtlenül egymásnak. A hétfői összefoglaló beharangozójából derült ki, hogy Zseraldin segítséget kért. Ami azért is különösen érdekes, mert Tivy eddig határozottan tagadta, hogy csókon és maszatoláson kívül bármi történt volna köztük.