Psota Irén unokahúgára hagyta vagyona nagy részét

Az elhunyt színésznő saját gyermekeként szerette a nőt, akire budai lakását is hagyta.
Kapcsolódó cikkek

A február végén elhunyt művésznőnek nem volt saját gyermeke, de imádta nővérét és annak gyerekeit, így nem meglepő, hogy öröksége nagy részét rájuk hagyta. A Blikk úgy tudja, hogy Psota Irén egyik szívéhez közel álló unokahúgára hagyta közel 50 milliót érő Duna-parti budai ingatlanját, valamint vagyonának egy jelentős részét, akiket egyébként életében is támogatott anyagilag.

“Irén nagyon jóban volt nővére lányával, aki vidéken él a gyerekeivel. Fogtechnikusként dolgozik, és nagyon szépen neveli a gyerekeket. Mivel imádta őket, biztos volt benne, hogy jó helyre kerül a vagyona. Rájuk hagyta a lakását és pénzének nagyjából az egyharmadát is. A maradékon a nővére és többi gyereke osztozik. Amit még tudni lehet, hogy imádta az egész családot, rengeteg pénzt osztott szét közöttük. Tudomásom szerint többüknek havi apanázst adott, az egyiknek 100 ezret, a másiknak 200 ezret havonta, mert nem akarta, hogy szűkölködjenek. Két kézzel szórta a pénzt, mindenét odaadta nekik, csodálatos művész és ember volt” – mesélte a napilapnak a néhai színésznő egyik barátnője.

Az egykori Nemzet Színészének egy balatoni nyaralója is volt, amit nagy valószínűséggel házvezetőnőjének ajánlott fel, aki az utolsó pillanatig mellette volt és gondoskodott róla.

Címkék: psota irén