Lagzi Lajcsi nem marad sokáig Magyarországon

A zenész egyedül jött haza Mexikóból, hogy elintézzen néhány dolgot, de hamarosan repül is vissza.
Kapcsolódó cikkek

Az utóbbi heteket az Egyesült Államokban és Mexikóban töltő zenész múlt héten tért vissza Magyarországra, de már meg is vette a  visszaútra szóló repjegyét.

“Nem maradok sokáig az országban. El kell néhány dolgot intéznem, és indulok vissza, már van újabb repülőjegy-foglalásom Dél-Amerikába. Egyet azonban leszögezek, én nem bujkálok. Először tisztázom magam, aztán meglátom, hogy veszem-e a kalapomat. Amíg kint voltunk, érdekes ajánlatokat kaptunk Mexikóvárosból, de még Kanadából is, hogy költözzünk oda. Nem ismerősöktől vagy rajongóktól, hanem olyanoktól, akik látják az igazságot, hogy pontosan mi történt” – kezdte a Blikknek Lajcsi, aki igyekszik felszámolni hazai ingatlanjait.

A boldogasszonypusztai birtokot 2,6 milliárdért hirdetik egy német oldalon és mint kiderült, jelenleg bővítés alatt áll, ugyanis a mulatóst egy szállodalánccal foglalkozó befektető kereste meg. Lajcsi arról is beszélt a napilapnak, hogy a külföldre költözés az ügyétől függetlenül is esedékes lenne néhány éven belül.

“A birtokot valóban hirdetjük, inkább egy 4-5 szobás házat szeretnénk, valamint egy külföldi rezidenciát. A helyszín attól függ, a gyerekek melyik országban szeretnének továbbtanulni. Mind ezt tervezik, úgyhogy 2-3 év múlva már esedékes a költözés.”