Palya Bea francia jazz zenész felesége lesz

Az énekesnőt egy film főszerepére választották ki, amely Django Reinhardtról szól.

Palya Bea nemrégiben D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című internetes műsorának vendége volt. Autózás közben szó esett arról, milyen újra erdő mellett lakni és visszatérni a gyökerekhez, hogyan egyeztethető össze az anyaság a dalszerzéssel, miért nincsen pizsamája Palya Beának, mit takar a „struktúrálatlan idő” és mi készül Párizsban.

Bea, akinek március közepén jelenik meg legújabb lemeze, elárulta, bár az alkotáshoz egyedüllétre van szüksége, mégsem az a típus, aki bezárkózik a házába és reggeltől estig édességgel felvértezve, pizsamában dolgozik.

„Egyrészt nincsen pizsamám, másrészt nem eszem cukrot – meztelenül alszom”

– mondta nevetve, majd arról is mesélt, hogy mint bármelyik nő, ő is kritikusan szemléli magát, hullámzó az önértékelése: hol szépnek látja magát, hol elégedetlen azzal, amit a tükör mutat, ám ebből az állapotból is dalok születnek. Palya Bea arról is beszámolt, hogy hamarosan egy francia nagyjátékfilm főszereplőjeként láthatja a közönség.

„Kaptam egy e-mailt, hogy készül egy film Django Reinhardtról, amiben a híres cigány jazz zenész feleségét játszanám. Casting nem volt – olyan elementáris volt az első találkozás az alkotókkal, hogy nem is kerestek mást a női főszerepre”

– mondta Palya Bea, aki olyan filmsztárokkal dolgozik majd Párizsban, mint Reda Kateb vagy Cecile de France.

A Palya Beával készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a WMN magazin You Tube csatornáján látható.