Got Talent: 95 éves versenyző is továbbjutott

Újabb adásához érkezett a Hungary's Got Talent válogatója. Különleges produkciókban természetesen ezúttal sem szűkölködtünk; sőt még az értékelhető előadások sem maradtak el.
Kapcsolódó cikkek

Az első, bűvészekben bővelkedő etap azért rögtön sokkolt.

A világszenzációként beharangozott illúzió előadója azonnal leszögezte, szeretné levédetni mutatványát. Félelme valószínűleg alaptalan, mi legalábbis nem kaptunk kedvet utánozni a produkciót. Aztán az utána következőket sem. Kicsit sem meglepő módon a zsűri is hamar ráunt a tök egyforma előadásokra, de Dombi próbálkozása végül sokat dobott a színvonalon…. Még csak negyedóra telt el, de a következő bohócszám alatt már igen kínosan feszengtünk.

RTL Klub

Keserves percek után a megható pillanatok következtek. A hatéves Szolga Károly Edgár Caramel Lélekdonorjával érkezett, és szeretett volna sok pénzt nyerni azért, hogy súlyos beteg édesanyja gyógyulását segíthesse. A produkciót Horgas Eszter idő előtt leállította, így a cuki kisfiú és büszke édesanyja továbbjutás nélkül, de valószínűleg egymáshoz még közelebb kerülve távozhatott.

Reklám után tánccal folytatjuk. A számtalan tánccsoport és szóló produkció között pár egészen egyedi mozgáskultúrát is láthattunk – ez esetben ez teljesen pozitívan értendő. A zsűri is hasonlóan vélekedett, így jó pár táncos előadást láthatunk még a későbbiekben is.

Fekete Adrienn és Fekete Melinda egy helyes  ikerpár, akik spontán stand-uppal indítottak, aztán egy Berki Krisztián ihlette verset adtak elő. A líra kevésbé, a duma nagyon ment nekik, négy igennel menetelhetnek is tovább.

RTL Klub

Hallottak már freestyle asztaliteniszről? Nos, most kaptunk belőle egy kis ízelítőt. Higgyék el, sokkal izgalmasabbnak hangzik leírva, mint amit a színpadon láthattunk; érthető módon a zsűri sem támogatta a továbbjutást. Pataki Ferenc, a 95 éves fejszámolóművész elképesztő, számológép sebességét is kenterbe verő produkciójával négy igennel jutott tovább, és még a hosszú élet titkát is megosztotta nézőkkel: nem szabad meghalni. Ugye, milyen egyszerű?

A tündéri bácsi után következő fiatal Rubik kocka-zsonglőrök is elkápráztatták a zsűrit és a közönséget egyaránt. Szó mi szó, gyorsabban kirakták, mint ahogy én átragasztgattam anno a matricákat….

Darázsi Zsoltot már mi is bemutattuk önöknek. A BKK menetrendet betéve tudó fiatalember produkciójában ugyan nem látott több lehetőséget a zsűri, de azért semmiképp nem lehet szó nélkül elmenni a nem mindennapi tudás mellett. Épp úgy ahogy Veres József és Csajkos Bence meghökkentő előadása mellett sem: a két fiú legórobotokból összerakott zenés műsora végül mégsem jutott tovább.

RTL Klub

Nagyfügedi Gergely csúzliját és humorát hozta a Got Talentbe, és végül négy igennel távozott. A Nylon Groupról, és bábperformanszukról is olvashattak már nálunk a minap. Puskás Peti barátnője, Eke Angéla és partnere, Márkus Sándor látványos és megindító előadása szintén biztos továbbjutást eredményezett; az ítészek fennállva tapsolták meg a valóban nagyon mai produkciót.

Az Alvin és a mókusok dalait megidéző Brunczlik Gábor Varga Viktor slágerével és különleges héliumos lufi hangjával csak két igent szerzett, ellenben nagyon jól elszórakoztatta a zsűrit, annak is elsősorban férfitagjait. Őt pedig zárásként egy táncoslábú szerelmespár követte. Liko and Dave látványos, interaktív produkciója nagy hatással volt az egész stúdióra, így ők már biztosan menetelhetnek a további megmérettetések felé.