Lajcsi felesége még az életéért küzdött májusban

Boglárkán néhány hónapja életmentő műtétet hajtottak végre, ezért is sürgetik szabadulását az előzetes letartóztatásból.
Kapcsolódó cikkek

Lagzi Lajcsi és felesége, Bogi már több mint egy hete előzetes letartóztatásban ülnek, miután lopás és vesztegetés vádjával gyanúsítják őket. A zenész és az ügyvédek jelenleg azért harcolnak, hogy az asszonyt hazaengedjék, mivel súlyos beteg. Most az is kiderült, hogy májusban életmentő beavatkozásra volt szüksége. A háromgyerekes édesanyát daganatos megbete­gedéséből kifolyólag súlyos rosszullétek gyötörték, ezért volt elkerülhetetlen a műtét.

“Amikor Bogi a műtőben volt, Lajcsi idegileg teljesen kikészült. Olyan volt, amilyennek még sosem láttam. Senkinek nem beszéltek a dologról, de azóta harcolnak a rákkal” – mondta a Blikknek egy családtag, aki szerint a beteg nőt csak arra használja fel a hatóság, hogy megtörje Lajcsit. Ez azonban veszélyes, hiszen Bogi állapotában a stressz is kockázattal jár.

Eközben a pár a gyerekeket sem láthatja, sőt a többi rokonnal sem tarthatják a kapcsolatot. “A család kérvényezte, hogy Lajcsi testvére és a gyermekeik bébiszittere kapcsolattartó lehessen, a hatóságok azonban elutasították ezt, e hír pedig lesújtotta az egész családot. Most megpróbálják a nagymama kérvényét elindítani, hátha vele kapcsolatban sikerrel járnak. Azt sem értik, miért kell előzetesben lenniük, ehhez képest egy újabb, túlzó büntetésnek érzik, hogy a rokonaikat is elzárják tőlük” – árulta el a Borsnak egy ismerős.

Címkék: lagzi lajcsi