Így kap ingyen mellet Adruska idegenektől

Egy új magyar kezdeményezés összehozza a szilikoncicire vágyó lányokat és az adományozó kedvű fiúkat. Képzeljék, működik!
Kapcsolódó cikkek

Néhány hete indult el az ingyen mellekre vágyó lányoknak szóló új magyar közösségi oldal, az ingyenkeblek.hu. Itt találkozhatnak egymással a szilikoncicre vágyó hölgyek, és azok az urak, akik ezt megfinanszíroznák nekik. Egyfajta adományozásról van szó: a lányok az adatlapjukon keresztül győzik meg a támogatóikat arról, hogy miért nekik segítsenek közelebb jutni álmaik műtétjéhez. A srácoknak nem egy összegben kell finanszírozniuk, hanem részletekben: akár száz forinttal is támogathatnak. És hogy ki az, aki képes önzetlenül beleadni egy idegen lány mellnagyobbításába? Sokan!

Jelenleg az oldalon két lány áll legközelebb az új mellekhez: az oldalon Adrusként szereplő pécsi adminisztrátornak két hét alatt ötvenezret, a gyermekét egyedül nevelő 1etlenke nevű felhasználónak pedig hatvanezret sikerült összegyűjtenie. A majd’ másfél milliós műtét persze még így is távol van, de ha a csajok kitartóak lesznek, akkor így nem kerül majd semmibe a vágyott szilikonmell.