Kamu volt Klapka György hirdetése

Kiderült, hogy a milliomos részéről csak egy újabb reklámfogás volt, mikor elhitette az országgal, hogy eladja a Vámház krt. 9-et.
Kapcsolódó cikkek

Klapka György másfél hónappal ezelőtt egy rá jellemző lecsupaszított reklámban hirdette meg zálogházát az egyik újság hasábján. Az aranyember életkorára hivatkozott és azt mondta, már unja az üzletet. Terveiről még egy reggeli műsorban is beszámolt, most azonban kiderült, hogy csak reklámfogás volt az egész. Az ötödszörre is megnősülő üzletembernek esze ágában sincs egyelőre megválni a Vámház körút 9-től.

“Azt akartam csak újra bebizonyítani, hogyan kell jó hirdetést készíteni. Reklámban nagyon otthon vagyok. Jelentkeztek néhányan a hirdetésre. Ha valaki olyan venné meg az üzletházamat, aki elbocsátaná az alkalmazottaimat, azt nagyon sajnálnám. Ha egyáltalán megvenné valaki, vagy egyáltalán eladnám valakinek. Az ilyen helyzetekben a munkatársaimért aggódom, nem magamért. Mind a harmincöt dolgozóm a szívemhez nőtt. Akad, aki több mint huszonnégy éve van nálam. Majdnem olyan már, mint egy feleség” – vallott a Borsnak a 86 éves Klapka.

Fotó: TV2

Címkék: klapka györgy