Hódi Pamela: Nekem Krisztián a férfi

A jelenleg egyedülálló anyuka úgy gondolja, nehezen fog megfelelő férfit találni a későbbiekben. Szerinte kevesen fogadnák el, hogy neki Berki Krisztiántól van gyereke.
Kapcsolódó cikkek

Berki Krisztián elköltözött Hódi Pamelától és kislányától – ahogy erről már korábban is beszámoltunk. Pamela Joshi Bharatnak elárulta, ez már többször felmerült köztük, ám most sikerült a döntést is meghozniuk. Nati nem sokat vesz észre ebből az anyuka szerint, ugyanis eddig is alig látta Krisztiánt. A kapcsolat megromlásához szerinte többek közt az is hozzájárult, hogy mindkettőjük számára a gyerek lett az első, már mindketten jobban szeretik Natit mint egymást.

Ám a legfőbb probléma az, hogy Berkinek a munka a legfontosabb, és szinte alig volt a családjával. Pamela ezt nem tudja tovább tolerálni, rengeteget sírt már emiatt a két év alatt, de most úgy érzi, emelt fővel képes kilépni ebből a kapcsolatból. Bár szerinte még nincs vége köztük mindennek, ugyanis számára Krisztián a férfi, egyelőre nem tudja elképzelni, hogy találna hozzá hasonlót. Ráadásul szerinte kevés férfi tudná elfogadni, hogy Berki Krisztiántól van gyereke, és Berki is kevés férfit fogadna el Nati mostohaapukájának.