Nem túl kelendő Rékasiék 85 milliós luxusvillája

Senkineksem kell ennyiért az erdő szélén álló 183 négyzetméteres ingatlan. Détár és Rékasi viszont nem enged az árból.
Kapcsolódó cikkek

A válófélben lévő Détár Enikő és Rékasi Károly már rég kiköltözött egykori közös otthonukból, a Telkiben álló hatalmas luxusvillából. A meseszép környezetben, az erdő szélén álló ingatlan 183 négyzetméteres, két szinten öt szoba van, panorámás, és minden luxust kielégít, aminek persze meg is van az ára, 85 millióért árulják.

Az ingatlant idén ta­vasszal hirdették meg, a piac azonban nem dübörög, így egy- egy eladónak komolyan meg kell dolgoznia a vevőért, ahogy Détáréknak is. Enciék házát a Bors információi szerint több ingatlaniroda is kínálja, érdeklődők azonban csak elvétve vannak. Úgy tudjuk, hogy amíg az ingatlan nem megy el, addig a színészpáros sem tud tovább lépni, nem tudnak lakást venni maguknak. A pár viszont nem enged: egy közeli ismerősük szerint már jelezte az egyik ingatlanirodás Enikőéknél, hogy ha gyorsan akarnak túladni a házon, akkor engedni kellene az árból, de erre nem hajlandók.

Az ürességtől kongó ház ráadásul csak viszi a pénzt. Hiába nem lakják, a kertet gondozni kell, jönnek a közüzemi számlák – melyek összege nem lehet kevés egy ekkora alapterületű ingatlan esetében –, és nem árt néha kitakarítani sem. Ezt nyilván nem Enci vagy Rékasi csinálja, hanem kertész és takarító.

Fotó: Németh Gabriella