Berki Krisztián egy igazi multitálentum

Az Édes Élet sztárja lassan minden nap valami újdonsággal rukkol elő. Most klipet rendezett, de már tervezi egy saját dal feléneklését is.
Kapcsolódó cikkek

Berki Krisztián a maga megszokott szerénységével beszélt legújabb dobásáról. Barátjának, Dynamicnak rendezte a verekedő rapperrel, Curtisszel közös videoklipjét, de azt is elárulta, hogy hamarosan maga is éneklésre adja a fejét.

“Rájöttek, hogy sokkal több potenciál van bennem, mint egy reality szereplő, ezért írtak nekem egy dalt. Ha megtanulom a szöveget, akkor fel is fogom énekelni és igazából nem várok többet, mint 30-40 millió rajongót vagy kattintást” – mesélte az Aktív kamerái előtt Berki, aki ősztől műsorvezetőként is kipróbálja magát.

Krisztián elmondta, hogy ő nem egy átlagember, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy tehetségét az égvilágon mindenben kamatoztatni tudja.

“Vannak olyan szituációk, amikor az embernek semmi nem sikerül. Ezek az átlagemberek. És van természetesen a Berki, aki bármihez nyúl, arannyá változik. Én most ezt a korszakomat élem és próbálok mindenhez hozzányúlni, hogy mindnyájunknak arannyá változzon.”

Címkék: berki krisztián