Bajor Imre mindössze egy évvel élte túl édesanyját

A múlt héten elhunyt színész nagyon szoros kapcsolatot ápolt idős édesanyjával, akit tavaly veszített el a család, egyik pillanatról a másikra.
Kapcsolódó cikkek

A 36 éves Jucika néni úszott a boldogságban, amikor elvetélt magzata után várandós lett Imrével. Gyermeke koraszülött volt, ezért a széltől is óvta és mindent megadott neki, nem hiába alakult ki közöttük szoros kapocs – írja a Blikk.

Később a színész gondoskodott szüleiről, fülei otthonában külön lakrészt építtetett házához, hogy édesanyja a közelében élhessen. A 92 éves asszonyt a halál is itt érte váratlan hirtelenséggel, egy gyors lefolyású infarktus végzett vele. Bajor akkor így nyilatkozott a StoryOnline-nak: „Pokolian hiányzik, de azt mondom, a sors nagyon kegyes volt hozzá, mert úgy ment el, hogy egy percig nem szenvedett.”

A művész sajnos nem volt ennyire szerencsés, hiszen az utolsó időszakban már nagy fájdalmakkal küzdött. Betegsége akkortájt derült ki, miután elveszítette édesanyját, és a rákkal is abban a szobában harcolt majd egy évig, ahol Jucika néni élt.

Fotó: MTI