Széthasadt Bódi Sylvi feneke

A modell éppen Balin nyaral, ahol nagy szenvedélyének, a szörfözésnek hódol. Sportolás közben viszont egy kellemetlen baleset érte.
Kapcsolódó cikkek

Bódi Sylvi pár hete tudta le az érettségijét, ezt megünnepelve pedig Balira utazott, ahol talán azt is kitalálja, hogy végleg elhagyja-e Magyarországot egyetemi tanulmányai miatt, vagy sem. A szexi modell a nagy döntés előtt mindenképp szeretett volna kikapcsolódni, ezért utazott el az egzotikus helyre.

Sylvi imádja meglovagolni a hullámokat, ám ez nem teljesen veszélytelen. Az egykori nyuszilány már korábban is szerzett sérüléseket, melyről a véres képeket is megosztotta rajongóival, de ez alkalommal is pórul járt. Most a feneke repedt szét.

“Nagyon szuperül érzem magam itt. :)) Kár, hogy Balin nincs egy erős egyetem, ahol tanulhatnám a pszichológiát. Nem lenne kérdés, hogy melyik országot választanám.
Végre kaptunk egy komolyabb swellt is, szépen megnőttek a hullámok és minden nap szelem őket. 
Egy újabb sérülést azért csak sikerült már szereznem. Egy szörfdeszka szkegje beleállt a fenekembe és közel 10 centis szakaszon széthasította azt. A srác, aki a balesetet okozta nagy sajnálkozása közben felajánlotta, hogy este meghív néhány italra kárpótlásul, de nem éltem a lehetőséggel. 
A nyílt sebek nem túl szerencsések, amikor az ember sós vízben tartózkodik. A só tovább marja és mélyíti a sebet. Nem izgat különösebben, elfér rajtam egy újabb heg. S különben is annyira jó volt az a hullám, hogy még így is megérte” – írta Sylvi közösségi oldalán.


Fotó: Facebook

A Schobert házaspár hagyományt teremt. Különleges futóversenyükről Réka mesélt a Nők Lapja oldalán.

Címkék: balesetbódi sylvi