Klapka menyasszonya 10 milliós gyűrűt kap

A milliomos és kedvese ma kelnek egybe. Délutántól hivatalosan is férj és feleség lesznek, ezért természetesen a méregdrága gyűrű is dukál.
Kapcsolódó cikkek

Arról már beszámoltunk korábban, hogy Klapka György ötödszörre nősül meg. Jelenlegi párjával, Marival már 25 éve együtt vannak és azóta több lánykérés is történt, de a pár csak most szánta rá magát az esküvőre. Az ok pedig egyszerűen az volt, hogy a nő bekerülhessen Klapka végrendeletébe.

Az esküvői meghívókon, melyeket sztár barátaik között küldtek szét, egy vasárnapi időpont áll, azonban kiderült, hogy a hivatalos ceremónia mára, azaz péntek délutánra esik. Az aranyember és társa az anyakönyvezető és két tanú előtt mondják ki az igent, hétvégén pedig a lagzit is megtartják.

Klapka a nagy napon egy különlegesen drága, 10 millió forintot érő brillgyűrűvel lepi meg asszonyát és tulajdonképpen ez az oka annak is, hogy különválasztották a hivatalos eseményt és a bulit.

“Valóban megpróbáltam az ünneplő násznépet elkülöníteni a valódi eseménytől, és nem péntek este tartani a vacsorát, a menyasszonytáncot. Mari egy 10 millió forintos briliánssal ékesített kísérő gyűrűt kap tőlem, amiért negyed évszázada kibír. Ezt az ékszert egy bérelt trezorban tartom, onnan hozza el testőrök kíséretében a lányom reggel, és oda is viszik vissza. Megmondom őszintén, ezt a gyűrűt nem akartam közszemlére tenni” – árulta el Klapka a Blikknek.

Kiss Mari pedig azt is hozzátette, hogy valószínűleg nem is fogja hordani az ékszert, mert nem rajong értük. “Talpig járhatnék aranyban és gyémántban, de akármilyen hihetetlen, nem szeretem a sok ékszert, és ezt a fentebb említett brillgyűrűt sem viselem majd.”