Újabb megmentési akció indul Paudits Béláért

A színész régóta él sanyarú anyagi körülmények között. Most újabb mentési akciót szerveztek neki.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról már korábban beszámoltunk, Paudits Béla rettentően rossz körülmények között él, ezért nemrégiben gyűjtést szerveztek a megmentéséért. Most ismét egy akciót indítottak az idős színészért: ezúttal egy róla készült portrét árvereznek el, aminek a bevétele természetesen Paudistot illeti. A felajánlott összeg jelenleg százhúszezer forintnál tart, ám a festmény alkotója szerint ez még jócskán emelkedhet.

“A kép piaci értéke jelenleg 100 és 150 ezer forint között mozog, így a jelenlegi ajánlat reális, de bízunk benne, hogy még tovább emelkedik” – mondta a Borsnak Szabados Norbert festőművész, aki egy barátjával, Sajóvölgyi Má­riával indította el az akciót, amelyet a Végső Vár alapítvány közreműködésével szerveztek meg.

Fotó: Hír24

A Jászai Mari-díjas színművész először nem akarta elfogadni a pénzt, ám amikor a festményt meglátta, meggondolta magát.

“Béla bácsi, amikor meglátta a festményt elmosolyodott és odaköszönt képmásának: szevasz, öreg! Szenzációsnak értékelte az akril- és olajfestékkel készített képet, és külön értékelte, hogy azon pozitív, vidám a hangulata” – tette hozzá a művész. Paudits Bélának ráadásul nem csak az anyagi nehézségekkel kell megküzdenie, hanem komoly egészségügyi problémákkal is. A lábában olyan súlyos érszűkület alakult ki, hogy az orvosok szerint amputálni kell.

Címkék: paudits béla