Vágó: Nem csak az öreg, a fiatal Vágó sem kell nekik

Az egykori kvízmester sajnálja, hogy képernyős pályafutása "oly méltatlan körülmények" között szűnt meg.
Kapcsolódó cikkek

Amióta nincs képernyőn, nyugalmasan telnek Vágó István napjai. Kínaiul tanul, zenél a barátaival, utazik, és rendszeresen közéleti témákban fejti ki véleményét a Facebookon. Végre mindenre jut ideje. Szívesen tévézne is, de egyelőre elkerülik az ilyen jellegű munkák.

Fotó: TV2

“Rengeteg tervem lenne, de a legtöbb nagy tévécsatorna fúj rám. Sajnálom, hogy így alakult, és csak gyanítom, milyen aktuális okok vezettek ide. Ne legyen félreértés, elfogadnám, hogy ez a műfaj minálunk inkább a fiataloké, de érdekes, hogy ez az állapot épp a kormányváltást követően állt elő” – mondta a Hír24-nek Vágó, aki tudomásul vette a helyzetét, az azonban mégis rosszul esik neki, hogy az MTV archívumából is jobbára hiányoznak a műsorvezetővel korábban készült felvételek, sikeres műsorok.

“A húszéves közszolgálati pályafutásomat próbálják meg nem történtté tenni. Ez azt bizonyítja, hogy nem csak az “öreg” de a “fiatal” Vágó sem kell nekik” – tette hozzá a tévés, aki nem bánja, hogy korábban politikai álláspontját is kifejtette.
“Egyáltalán nem bánom, mert ha nem mondhatnám el, mi zavar a közéletben, felrobbannék.”

Címkék: vágó istván