Erre hivatkozva válik Pikali férje

Csongrádi Géza végre hivatalosan is el szeretné engedni feleségét, aki most Rékasi Károllyal van együtt.
Kapcsolódó cikkek

Pikali Gerda férje, Géza már beadta a válókeresetet, neje hűtlenségére hivatkozva – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A férj azt gondolhatta, hogy a kisfiúk elhelyezése szempontjából döntő lehet a gyorsaság: melyikük kéri hamarabb a gyermekek felügyeleti jogát. A házaspár az elmúlt években már kétszer elindította, és le is fújta a válópert, néhány napos eltéréssel adták be a keresetet.

Bár mindenki arra számított, hogy ezúttal Gerdának lesz sürgősebb, a bírósághoz mégis a férje, a Big Brotherből ismert Gézu fordult előbb. Közös megegyezés azonban feltehetően csak a különélésben és a válás tényében lesz. A vagyon tekintetében sem várható különösebb vita. Abban viszont, hogy ki nevelhesse a gyerekeket, komoly harc várható a jövő évre már ki is tűzött perben.

Gerda egyébként már néhány hónapja a szintén házasságban élő Rékasi Károllyal alkot egy párt. Bár hivatalosan ez még nem történhetett volna meg, a Story információi szerint kapcsolatuk annyira komoly, hogy Rékasi már meg is kérte a színésznő kezét.


Fotó: TV2