Alföldi: Vannak bennem kérdőjelek Lili kiesése miatt

A négy mentorból hárman szavaztak Batánovics Lili kiesése mellett. Alföldi nem ért teljesen egyet mentortársai döntésével, ám abban biztos, hogy Liliből kiváló zenész lesz.
Kapcsolódó cikkek

“Tiszteletben tartom a mentortársaim döntését, bár kérdőjelek azért vannak bennem annak igazságosságával kapcsolatban. Batánovics Liliből tudom, hogy kiváló zenész lesz – ezt ő hangsúlyozza mindig, hogy ő zenész szeretne lenni és nem énekes. És persze van még egy hölgy, Péterffy Lili, aki még mindig versenyben van” – fogalmazott a vasárnapi adás után Alföldi Róbert, aki a Hír24 kérdésére azt is hozzátette, egymás döntéseit utólag már nem vitatják meg egymás között mentortársaival.

Tóth Gabi számított rá, hogy az ő mentoráltja, Szabó Ádám párbajozni fog vasárnap, és azt is elismerte, Ádám szombati produkciója nem ment úgy, ahogy azt eltervezték.

“Számítottam rá, hogy Ádám fog párbajozni, tegnap ugyanis nem sikerült úgy a produkciója, ahogy elterveztük. Mindemellett bíztam benne, hogy nem ő fog hazamenni” – kommentálta a párbajt Tóth Gabi, és azt is hozzátette, kicsit fárasztja már, hogy az utóbbi hetekben az ő mentoráltjai többször is kénytelenek voltak párbajozni. Gabi ráadásul szinte minden percét az X-Faktorral tölti, ami mellett másra nem igazán jut ideje. – “Jól vagyok, minden rendben van velem, az életem pedig most szinte kizárólag az X-Faktorról szól. De teljesen jól érzem magam.”

Fotó: Berecz Valter