Knézy segített volna Pikalinak elvinni a gyerekeket

Egyre több titokra derül fény Pikali Gerda házasságáról, ami már évekkel ezelőtt is volt mélyponton.
Kapcsolódó cikkek

Pikali Gerda már két éve is elköltözött férjétől és két kisfiától, a szomszédok szerint pedig már akkor is voltak hangos veszekedések, amire a a házukban élők is felfigyeltek. A Best magazin legfrissebb számában arról ír, hogy Pikali néhány napja egy belvárosi lakás ajtaja előtt, majd később a nyílt utcán is hangosan veszekedett Gézuval. A színésznő akkor megpróbálta elvinni a gyerekeket, akik azonban az apjukkal akartak maradni, hiába érkezett ki a lakáshoz a rendőrség is. Később pedig  a nyílt utcán veszekedtek a gyerekek előtt.

A Blikk cikke szerint Pikali már korábban is elköltözött otthonról, és a gyerekek akkor is az édesapjukkal maradtak, karácsonykor pedig hiába hívta segítségül a rendőrséget és a sportriporter Knézyt – aki a szomszédok szerint a színésznőhöz és nővéréhez közel álló barát -, a gyerekek akkor is az apjukkal akartak maradni.

“A két fiúcska karácsony után csillogó szemmel mesélte, hogy megérkezett hozzájuk a Jézuska, miket kaptak, és egész nap csak játszanak. December huszonkilencedikén arra figyeltünk fel, hogy egyenruhás rendőrökkel és a sportriporter Knézy Jenővel felvértezve akarja elvinni gyerekeit a színésznő. Előtte hallottuk a kiabálást, leginkább a nő hangját, de Géza is emeltebb hangon beszélt. Azt mondta, hogy értse meg a fiúkat, most annyira örülnek az új játékaiknak, hogy le sem teszik azokat, ezért nem akarnak vele menni, talán majd később, vagy másnap, ha kijátszották magukat. Nem sokkal a vitát követően jelentek meg a rendőrök a sportriporterrel és egy másik nővel, aki ügyvéd volt. Sejtettük, hogy itt valami nagyobb baj lehet a sima vitánál. Főként azt nem értettük: mit keres itt a sportriporter? Később az a hír járta, hogy a gyerekek anyukájának és nővérének a barátja, ami így már logikusnak tűnt. Egy ilyen házban semmi nem marad titok, pláne, ha ismert emberekről van szó. Azt beszélték, Pikali Gerda azt állította a rendőröknek, hogy Géza bántotta. Csakhogy erre utaló hangokat nem hallottunk, sőt ellenkezőleg, inkább a férfi nyugtatgatta a dühöngő asszonyt, majd a kicsiket, akik a rendőröktől és a cirkusztól nagyon megijedtek. Lényeg az, hogy a postás bírósági leveleket kézbesített az apukának, aki ellen a folyosói pletykák szerint távoltartást kért az asszony” – idézte a Blikk a házaspár egyik szomszédját.

Fotó: TV2