Danics Dóra Horvátországig stoppolt

Az X-Faktor felfedezettje bevallotta, hogy furcsa szenvedélynek hódol: imád kutyájával, Sárival stoppolni, és egyáltalán nem fél az idegen autósoktól.
Kapcsolódó cikkek

Danics Dóráról sokan azt gondolják, hogy visszafogott és talán túlzottan érzékeny lány, aki mindig megfontolt. Ennek ellenére viszont a fiatal énekesnő bevallotta a Hír24-nek, hogy imád stoppolni.

“Legutóbb egészen Horvátországig stoppoltam. Általában magammal viszem a kutyusomat, Sárit is. És őszintén szólva egy kicsit sem félek. Kétségtelen, hogy kell egyfajta bizalom ahhoz, hogy beülj egy idegen autójába, de ha ezen görcsölsz, akkor a végén még bevonzod a bajt. Én próbálok mindenkihez pozitívan állni” – magyarázta Dóra, akire nagyon büszke humorista édesanyja, Bach Szilvia. Dóra édesapjáról ugyanakkor kevés szó esik, pedig ő is része a lány életének.

“Nem találkozunk olyan gyakran, és az is igaz, hogy volt közöttünk egy kis mosolyszünet. Ez leginkább az én hibám, de szerintem senkinek sem egyszerű tini, lázadó korszaka” – tette hozzá Dóra, aki nagyon örül annak, hogy egy ideje már rendeződött a kapcsolata az apukájával.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv