Tóth Marci az idősebbekre bukik

Az X-Faktor legfiatalabb versenyzője bevallotta, hogy az idősebb nők tetszenek neki és hogy Csordás Ákost tartja az egyik legnagyobb ellenfelének.
Kapcsolódó cikkek

“Azt gondolom, hogy előny és hátrány is az, hogy én vagyok a legfiatalabb a mezőnyben. Abban bízom, hogy a saját korosztályomnak én leszek az egyik kedvence, de én is tudom, hogy sokkal többet kell teljesítenem és kihoznom magamból” – magyarázta Tóth Marcell, aki nagyon bízik mentorában, Tóth Gabiban. Azonban nem csak a fiatal énekesnő, de rokona ByeAlex is támogatja mindenben.

“Alex azt tanácsolta, hogy adjam önmagam, és hogy ez a kulcsa mindennek. Azt hiszem, ezt meg tudom fogadni, ugyanis mindig is őszinte voltam. Ezért sem titkolom, hogy Csordás Ákost tartom az egyik legnagyobb esélyesnek. Olyan mintha a bátyám lenne, és nagyon jó lenne, ha együtt menetelhetnék a döntőig” – mondta a 17 éves fiatal, aki magántanuló lett a műsor miatt.

“A X-Faktor lett a legfontosabb az életemben, de azért természetesen nyitott vagyok. Például szívesen ismerkednék idősebb lányokkal. Úgy gondolom, hogy velük igazán meg tudom magam értetni” – tette hozzá.


fotó: rtlklub.sajtoklub.tv