Zalatnay: Orbán és Deutsch nagyon jó pasi volt

Az énekesnő elárulta, hogy korábban nagyon vonzónak találta a politikusokat.
Kapcsolódó cikkek

„Orbán Viktor és Deutsch Tamás nagyon vonzó pasi volt. Természetesen nem kerültünk közelebbi kapcsolatba, és azt sem akarom, hogy úgy tűnjön, mintha barátok lennénk, de kétségtelen, hogy ismerjük egymást. Már nem is emlékszem, hogy hol – talán egy bulin – találkoztunk először sok-sok évvel ezelőtt” – mondta a Hír24-nek Cini, aki akkor figyelt fel Deutschra, amikor a magyarok többsége.

Emlékezetes, hogy a fideszes képviselő mindössze 23 éves volt, amikor 1989-ben a prágai Vencel téren részt vett a csehszlovák ellenzék tüntetésén, és a „közrend igen súlyos megsértése” miatt őrizetbe vették. Ezután indult el igazán a politikai karrierje.

Cini nem politizál, de azt azért elmondta, hogy nagy ritkán, amikor találkozik a vezető politikusokkal, pár szót váltanak.

„Sosem esik szó politikáról, maximum megkérdezik, hogy van a lányom, vagy mi a helyzet a zenével, de semmi komolyabb” – tette hozzá az énekesnő, aki szerint nagyon vonzó egy férfinél a hosszabb haj.

„Nem csodálkozom azon, hogy Deutsch még mindig népszerű a nőknél” – mondta Cini, aki nemrég azt is elárulta, hogy örül a kisebb melleinek.

Fotó: TV2