Tudj meg mindent ByeAlexről!

Végre eljött a pillanat: a vastagkeretes szemüveges balladázó csütörtök este énekli el az Eurovízió közönsége előtt a Kedvesemet. Következzen egy kis verseny előtti összefoglaló a hipszterarcú Márta Alexről.
Kapcsolódó cikkek

Összegyűjtöttük anyagainkat ByeAlexről. Hír24 cikktörténelem az Eurovízióra. Most!

Kiakasztotta a sztárocskákat ByeAlex

Márta Alexszel kapcsolatos cikkeinkben elsőként azzal a (köz)felháborodással foglalkoztunk, amit a kedvesemes Alex kiváltott a magyar celebvilágban.

Ezt elk**ták, nem kicsit, nagyon! – ezt például Hajdú Péter mondta A Dal döntője után, amikor kiderült, ki képviseli hazánkat az idei Eurovízión. Hajdúné Sarka Kata is megszólalt + Tóth Gabi + Csonka András + satöbbi. Részletesen itt.

A média kiakasztotta ByeAlexet

A hipszterkülsejű Alex celebsége kezdetén nehezen barátkozott a sajtóval. Visszautasította az interjúkra vonatkozó kéréseket, majd egy sajtótájékoztatón sírta el bánatát.

Alex kiakadásához hozzájárult például az is, hogy a Hír24 felkereste az énekes szülőfaluját. Ki szerettük volna ugyanis deríteni, milyen gyerek volt a Magyarországot képviselő fiú. Hát ilyen.

Az internet felkapta ByeAlexet

A sajtóval szemben általában ellenséges, magát különcnek mutató Alex mindent megtett azért, hogy a Facebookon növelje népszerűségét. Az internet pedig szerette: készült róla karikatúra, játék és egy csomó paródia is. Még a néhány ember szerint viccesnek tartott Irigy Hónaljmirigyet is megihlette a Kedvesem.

Betegség!!!!!!!!!!

Kiderült, hogy ByeAlexnek baja van a fülével (vagy az orrával).

Svéd, nem svéd

Arról is írtunk, hogy a vasárnapi pihenés miatt a vasárnapi telefonokra nem válaszoló Alex svéd helyett végül kénytelen magyarul énekelni az Eurovízión, ugyanis, lecsúszott a dalfordítás leadási határidejéről.

Viszont először utazik repülőn.

ByeAlex lebőgött a koncertjén

Aztán arról is szólt hír, hogy a szakállas srác Zöld Pardonos koncertje finoman szólva nem sikerült túl jól. Alex persze mindezt nem így látta, menedzsere vigyázó tekintete mellett az RTL-nek nyilatkozott róla.

Közben kiderült, hogy Alex esélyeit egy örmény legenda rontja Malmőben, illetve, hogy a helyi bloggerek szerint a Kedvesem olyan unalmas, hogy szerintük esélytelen a döntőre. Boros Lajos pedig “könnyűzenei bűzbombaként” említette a srácot.

Áradnak a jó hírek

Azért mielőtt teljesen leírnánk Alexet, jöjjön néhány pozitív hír is. Például az, hogy a magyarok reménysége a Good Evening Europe szerint az 5. legszexisebb pasi az Eurovízión. Vagy az, hogy Alex 7 millió forintot szakít a Kedvesemmel. Illetve, hogy sikerült neki hiba nélkül elénekelnie a dalt a verseny szakmai zsűrije előtt.

Címkék: byealexeurovízió