-12 kiló: már kockásodik Tóth Gabi hasa

A Szombat esti láz versenyzőjeként napi több órát tölt edzéssel, aminek meg is van az eredménye. Az énekesnő most úgy érzi, minden porcikája tökéletes.
Kapcsolódó cikkek

Tóth Gabi hosszú hetek óta készül a Szombat esti lázra profi táncos partnerével, Markó Róberttel. Napi több órát edz, s kezdeti lelkesedéséből és lendületéből semmit sem vesztett.

(Fotó: RTL Klub)

“Nagyon meg vagyok elégedve a külsőmmel, most már minden a helyén van. Komoly állóképességre és erőnlétre van szükség, mert az úgy nem megy, hogy Robi csak dobál jobbra-balra. Nekem meg is kell tartanom magam és együtt kell vele mozognom, ami legalább olyan kemény munka, főleg egy kezdő számára” – mondta a Borsnak az énekesnő.

“Látványos eredménye van a sok próbának, mivel elkezdtem izmosodni, illetve további hét és fél kilótól szabadultam meg. Most ötven és ötvenegy között mozog a mérleg, amit szerencsére nagyon jól tartok. Mindenhol megerősödtem, a hasam már kockásodik, aminek külön örülök” – árulta el Tóth Gabi, aki alig várja, hogy megmutassa tudását az RTL II szombat esti adásában.

Címkék: tóth gabi