X-Faktor-ítész lehet David Bowie

Kivetette hálóját Simon Cowell, az X-Faktor atyja David Bowie-ra, a legendás zenész azonban nem nagyon akar megmondóembernek állni.
Kapcsolódó cikkek

Évek óta próbálkozik már a szinte lehetetlennel Cowel, nevezetesen, hogy az X-Faktor zsűrijébe csábítsa a pop kaméleonját. Az angol zenész-producernek azonban eddig nem fűlött a foga a zsűrizéshez.

“Ha bárkit választhatnék az X-Faktor mentorának, akkor biztosan David Bowie mellett döntenék. Nem titok, hogy többször felkértem már a posztra, és bár egyelőre nem mondott igent, nem adom fel!” – mesélte a Sunnak Cowell, aki a minap arról is beszámolt, hogy musicalt szeretne készíteni az X-Faktorból, majd meg is indokolta rajongását.

“Hogy miért Bowie? Élő legenda, jó dalszerző, még ma is masszív befolyása van a ­ze­ne­iparra, és száz százalékig hiteles. Ő tényleg menő, ellentétben nagy többségünkkel, akik nem vagyunk azok” – tette hozzá.

Azt ­egy­előre titkolják, Cowell milyen gázsival csalogatja a műsorába a zenészt, de aligha ajánlhatott neki kevesebbet, mint Britneynek, aki 15 millió dollárért, azaz 3,4 milliárd forintért vállalta a zsűrizést.