Puskás Peti: Jó lenne hallani a nők gondolatait

Ha tehetné, szuperhősökhöz hasonló emberfeletti képességekkel ruházná fel magát Puskás Peti és Qka MC is.
Kapcsolódó cikkek

Mindig légy önmagad, kivéve, ha lehetsz szuperhős is! Talán többen eljátszottunk már a gondolattal, hogy ha tehetnénk, milyen szuperképességet választanánk magunknak.

„Amíg bébiszitterkedtem, arra jöttem rá, hogy semmi se motiválja jobban a gyerekeket a rendes viselkedésre, mint az, ha szuperhőst hozok fel példának. Én mindig Pókembert emlegettem, és a kissrácra három hónap után rá sem lehetett ismerni – kezdte viccelődve Puskás Peti. – Személyes kedvencem pedig Batman, pont azért, amiért sokan nem szeretik: nincs szuperképessége, mégis sikeresen szembeszáll a gonosszal. Olyan igazi nemes lovag” – mesélte Peti, aki maga is szívesen birtokolna szuperképességeket, például örülne, ha olyan gyorsan futhatna mint Flash, de azt is szívesen venné, ha a Mel Gibson-filmhez hasonlóan ő is hallhatná a nők gondolatait.

(Fotó: RedLemon)

Szuperhősök nemcsak a képregényekben léteznek. Ezt igyekszik bemutatni Stan Lee, akinek a nevéhez a Pókember, a Vasember, a Fantaszikus négyes és az X-men, kívülállók című sorozatok is köthetők. A legendás képregényíró a világ leghajlékonyabb embereként híressé vált Daniel Browning Smith-el társult, hogy körbeutazva a földet valóságos szuperhősöket kutassanak fel. A DoQ sorozatának főszereplői olyan emberek, akik ritka genetikai jellemvonásukat formálták szupererővé. Ilyen például a halálos áramütést túlélő indiai elektromos ember, a gondolatával tárgyakat mozgató férfi, vagy a Hulkhoz hasonló, telefonkönyveket puszta kézzel széttépő úriember is.

Hulk képességei az Animal Cannibals rímfaragójának, Qka MC-nek is imponálnak. „Melyik kissrác mondana nemet arra, ha egy csapásra ő lehetne a legnagyobb, legerősebb és legzöldebb? A környezettudatosság mindig is fontos volt számomra! – kezdte nevetve Qka, utalva Hulk karakterére. – A másik nagy kedvencem a Tűzember volt gyerekkoromban, már csak azért is, mert a haverjaim közül mindenki Pókemberért vagy Superman-ért rajongott” – tudtuk meg Qka MC-től, aki ha tehetné, az időt uralná. –  Segítenék az embereknek, utazgatnék, és megállítanám az időt, ha valami nagyon jó történik, hogy a pillanatnak élhessek. Én lennék a lusták szuperhőse: Lustaman!” – tette hozzá.

Címkék: puskás peti