Dopemannek hiányzik a Mónika show

Nosztalgiával emlegette a minap facebookos üzenőfalán Dopeman az RTL Klub egykori sikerműsorát, a Mónika show-t. Persze azt is elmagyarázta, miért jutott most eszébe a műsor.
Kapcsolódó cikkek

Az egykor komoly számú nézőközönséget maga mellett tudó beszélgetős műsor az aktuálpolitika és az arra történő emberi reakciók kapcsán jutott az alternatív köztársasági elnök eszébe.


“Őszinte romantikával gondolok vissza a Mónika showra. Komolyan mondom, hiányzik. Korszakalkotó műsorként vetítette előre, hogy hova jut el ez az ország napjainkra mentálisan, erkölcsileg, társadalmilag és érzelmileg…” -postolta ki véleményét Dopeman és hozzátette “sajnos nem minősítette, hanem tökéletesen bemutatta azt”.

Úgy tűnik, Dopeman nem csupán anno a Mónika show-ból, de a ma futó bulvárműsorokból is ihletet merít ama gondolatai kifejezésére, hogy ez a világ nem a lehető világok legjobbika. “Ma reggel a TV2-n Orosz Barbi sminkről szóló műsorában egy fiú volt a modell. No komment” – méltatlankodott a Facebookon, a kommentek  itt olvashatók.

Mint már megírtuk, a jövő év elején Dopeman is lehetőséget kap arra, hogy az RTL II. Heti hetesében adjon hangot véleményének. Nos, postjait olvasva, jó döntés a műsor főszerkesztőjétől, hogy szerepelteti.

Címkék: dopeman