Kitálal férje Polyák Lilláról

Senki nem gondolná az operett világában népszerűvé vált Polyák Lilláról, hogy főiskolás korában igazi „emós” volt. A színésznőt férje buktatta le.
Kapcsolódó cikkek

Harmadéves volt musicalszakon Homonnay Zsolt, amikor először pillantotta meg későbbi feleségét, Polyák Lillát. „Bejött a büfébe egy szép magas lány. Prózai osztályba járt, és nekik volt egy nagyon erős művészi attitűdjük, mélyen drámai külső tartozott ehhez” – csipkelődött Zsolt bájos feleségével. Ahogy Lilla akkoriban kinézett, azt ma emósnak hívnák, mindenesetre a vastag fekete szemkontúr biztosan távol áll az Operettszínház sztárjának mai imidzsétől. „Olyan volt, mint egy Csehov hős” – tette hozzá Zsolt, de persze Lilla sem maradt adós a válasszal, amiből egyértelművé vált, milyen szakadék is feszült akkoriban a leendő prózai és musicalszínészek között. A házaspár azt is elmesélte, hogy Zsolt egy közös fellépés és az arra való állandó próba ürügyével környékezte meg Lillát. Zsolt taktikája bevált: szerelmük több mint másfél évtizede tart.

A házaspár két gyermekükkel, Zsomborral és Bulcsúval érkezett a csütörtökön látható DTK Show felvételére. Kriszta nagyon meg is lepődött, hogy az első percekben a srácok milyen fegyelmezetten üldögéltek a kanapén. Aztán persze a szülők cinkos kacsintással elárulták a műsorvezetőnek, hogy mindezt tetemes mennyiségű fagyi ígéretével érték el. Ezután persze a rengeteg játékkal lekötött gyerekek belakták a stúdiót, igazi családias karácsonyi hangulatot teremtve.