Pletykálják, a megvert VV Veronika terhes

Egyik olvasónk azt állítja, hogy a ValóVilág egykori játékosa, Veronika kisbabát vár. A volt villalakó viszont cáfolja a pletykát.
Kapcsolódó cikkek

Hiába ért véget a ValóVilág, Veronika továbbra is gyakori szereplője a bulvárhíreknek. Hol plasztikai műtétjéről írnak, máskor meg arról, hogy feljelentette egykori szerelmét, Cristofelt, mert a fiú állítólag bántalmazta őt. A legújabb pletykák arról szólnak, hogy Veronika gyermeket vár. Informátorunk szerint az áldott állapot már látszik is a lányon.

Veronika csak nevet a híren, azt állítja, ebből semmi nem igaz, nem vár gyereket.

„Nem tudom, ki és miért terjeszti ezt a hülyeséget. Tényleg szoktam nőgyógyászhoz járni, de nem vagyok terhes. Még, hogy látszik is rajtam? Épp most fogytam nyolc kilót, mert rendszeresen edzek. Nem pocakom van, hanem kockahasam” – mondta a Hír24-nek az egykori villalakó.

Veronika azt állítja, igaz, hogy szeretne majd kisbabát, de nem most. Jelenleg inkább arra koncentrál, hogy befejezze a fodrásziskolát, ugyanis szeretne egy saját szalont beindítani. Ugyanakkor nem titkolja, sosem volt még ennyire kiegyensúlyozott a magánélete, szerelmes, boldog párkapcsolatban él. Mostanra szerencsére sikerült kihevernie a bántalmazás miatti traumát is. Hozzátette, továbbra sem szeretne Cristofellel találkozni.

Címkék: vv veronika