Fluor kiakadt: „Milyen érzés szánalmasnak lenni?”

A tinisztár felháborodott, mivel a napokban valaki a nevével regisztrálta magát egy közösségi oldalon. Utánajártunk, mit tehet, aki így jár.
Kapcsolódó cikkek

Nem most fordul elő először, hogy egy közszereplő nevében kamuprofilt hoznak létre az interneten. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a hírességek rajongói, vagy más esetekben például éppen legnagyobb kritikusai adják ki magukat az érintett celebnek. Kamuprofilt csinálni viszonylag egyszerű, ugyanis a közösségi oldalak nem tudják ellenőrizni a regisztrálók személyazonosságát. Tulajdonképpen bárki bármikor regisztrálhat népszerű színészek, énekesek vagy sportolók nevében. Elég, ha a rosszakaró az internetről összeszed néhány információt és képet a célszemélyről, aztán pedig a megfelelő adatokkal kitölt egy űrlapot.

Fluorral is ez történt, ugyanis a napokban valaki az ő nevével regisztrált az egyik legnagyobb közösségi portálra. Bizony ez bosszantó tud lenni, mert az idegen így bármit az ember szájába adhat, kontaktusba léphet gyanútlan ismerősökkel, sőt még akár üzletelhet is a nevében. Nem csoda hát, hogy a tinisztárt rettentően bosszantja az eset.

„óóó, csináltál egy kamu Fluor profilt? Mesélj róla, milyen érzés szánalmasnak lenni? :) Azt kívánom, hogy azt a csalódott arcot nézd a tükörben, amit nekem kell, mikor élőben kiderül, hogy nem én vagyok az!” – posztolta a twitteren Fluor az eset kapcsán.

Sajnos azonban ilyen esetekben nem lehet túl sokat tenni. Az ember felhívhatja a rajongói figyelmét arra, hogy ne foglalkozzanak az álfelhasználóval, és jelentheti az esetet a közösségi oldal külföldi üzemeltetőinek, akik remélhetőleg mihamarabb kivizsgálják az esetet, és jó esetben törlik a hamis profilt.

Címkék: fluor