Madár Vera gyászol

Madár Veronika mindent elkövetett azért az elmúlt esztendőben, hogy senki ne vegye észre rajta, otthon szinte napról napra nagyobb a baj. Még a munkahelyén, a Jóban Rosszban stúdiójában sem árulta el, hogy apukája mivel vette fel a harcot.
Kapcsolódó cikkek

A színésznő nagyjából egy éve tudta meg, hogy édesapja gyógyíthatatlan. A hír sokkolta, amúgy is roppant apás volt, ők ketten különösen közel álltak egymáshoz. Ráadásul Vera egyke, mindig is ő volt a szülei szeme fénye, édesapja a világra jötte óta rajongott érte, a széltől is óvta.


Verát szabályosan letaglózta édesapja súlyos betegsége. A színésznő sokáig nem akarta elfogadni, hogy apja tényleg menthetetlen, ahogy az lenni szokott, megpróbált küzdeni, kapaszkodni minden szalmaszálba. Ám ahogy az idő haladt, sajnos neki is el kellett fogadnia: nincs mit tenni, minden hiába. Vera néhány sorozatbeli kollegája tavasszal tudta meg, hogy mekkora küzdelmet vív a színésznő. Édesapja állapota akkor már egyre rohamosabban romlott, a férfi kritikus állapotba került. Vera nehezen tudta tartani magát. Az élni akarás, a család szeretete néhány hónapot még engedélyezett a betegnek, aki szeptember végén hunyt el, még hatvan sem volt akkor.

“Vera borzalmasan kikészült, hiába is próbálta leplezni a bánatát” – árulta el a Storynak egyik sorozatbeli kolleganője.

A temetés óta eltelt már néhány hét, Vera megpróbálja élni az életét. De nem könnyű, hisz nem elég a maga fájdalma, még az édesanyját is vigasztalnia kell.