Máris gondok vannak a Timberlake–Biel násszal

Justin Timberlake férjként sem hajlandó változtatni a korábbi életvitelén, és családbővítésre sem vágyik, ami igencsak nagy fájdalmat okoz Jessica Bielnek.
Kapcsolódó cikkek

Nemrég ért véget Justin Timberlake és Jessica Biel hosszúra nyújtott nászútja, azóta pedig mindenhol azt reklámozza a színésznő, hogy mennyire élvezi a házaséletet. JT viszont nem hajlandó beszélni a kapcsolatuk legújabb fejezetéről – mivel ő nem szeret hazudni. Ugyanis lenne bőven miről, de inkább hallgat. A problémáikat azonban így is kikotyogta egyik ismerősük. Jess és a zeneipar legtehetségesebb Justinja elég sokat veszekszenek már most, holott még csak hét hete volt rekordösszegű lagzijuk. A gondot az okozza, hogy Timberlake attól még nem akar más életet élni, hogy a vagyona felét Biel nevére íratta. Ugyanúgy szeretne eljárni a barátaival a szokásos fiús mulatságaikra, amelyek többsége ugyan a bulizásról szól, de golfozni és nyaralni is gyakran mennek hölgytársaság nélkül. Bár időtöltés közben azért valahogy mindig hígul a nemi összetétel, egy-két csinibabának köszönhetően. Jessica szerint a többnyire szingli haverok rossz hatással lesznek férjurára, ezért kampányol a kanbulik ellen.

A szexi színésznő aggodalma pedig nem alaptalan, hiszen lassan hatéves ismeretségük és románcuk alatt az énekes szinte az összes hollywoodi szépséggel összeszűrte a levet, akivel csak szóba elegyedett. Többek közt Olivia Wilde, Mila Kunis, Scarlett Johansson és Olivia Munn is megtapasztalhatta, hogy milyen Jessica Bielnek lenni. Amiért rövidebb-hosszabb időszakokra véget is vetettek a kapcsolatuknak. Bár az esküvőjüket megelőző periódusban a hűség mintaszobra volt Timberlake.

A féltékenységen túl egy másik sarkalatos pont is akad, amitől harcos kedve lesz a sztárpárnak. Történetesen az, hogy Jessica szeretne gyereket, Justin viszont az elkövetkezendő két évben csak a zenéléssel akar foglalkozni, és jövőre érkező új albumával szeretne visszaülni a poppiac trónjára.


Csak látszólag tökéletes az összhang