Schobert Norbit leállították

A fitneszguru szívműtétje utáni felépülését most egy influenza vágta keresztbe. Ennek következtében további két hetet kell szigorúan pihennie, és fellépést is már csak januárban vállal legközelebb.
Kapcsolódó cikkek

Szomorkodhatnak Schobert Norbi rajongói, ugyanis a fitneszgurut idén már csak maximum az interneten vagy az újságokban láthatják. Nem a jól megérdemelt éves szabadságát vette ki, hanem egészségügyi állapota miatt kell pihennie. Norbi veszélyes szívműtétje után kényszerült pihenőre, most azonban egy újabb betegség is az ágynak döntötte.

„Sajnos keresztbe verte a gyógyulásom egy jó kis influenza, és hiába hibátlan már a szívem, nyertem még két hét fekvést. Veszélyesebb volt, mint a műtét, ami eltörölte a velem született aortabillentyű-hibát. Ma lesz az utolsó labor, vége a gyógyszer-korszaknak, és készülhetek óvatosan a január végén rendezendő nagy fellépésemre. Valami oka van, hogy a sors megmutatja és lehetőséget ad rá, hogy egy új Norbit építsek. Jó munkát és edzést Nektek!” – írta ki Facebook-oldalára Norbi.

A bejegyzés arról tanúskodik, hogy Norbi idén már nem végez fizikai munkát, így nyugodtan pihenhet és készülhet az ünnepekre családjával. A fitneszguru telefonon és számítógépen keresztül persze intézi majd a cége körüli ügyeket, és rajongóival is tartja a kapcsolatot, de a nyilvános átmozgató fellépések január végéig még biztosan váratnak magukra.

Címkék: schobert norbi