Bódi Gusztiból ömlött a vér! Exkluzív

A zenész az infarktust túlélte, ám egy rusnya kis tengeri herkentyűvel csúnyán meggyűlt a baja a napokban. Egy éles korall úgy elvágta a lábát, hogy az még a legharcedzettebbeket is halálra rémisztette.
Kapcsolódó cikkek

Guszti és Margó csak egy kis laza búvárkodásra készült, ám a nézelődés majdnem tragikus véget ért. A zenész ugyanis rálépett egy tengeri élőlényre, ami a húsáig hatolt. Úgy szétnyílt a lába, hogy azt látva még az egyiptomi orvos is majdnem elájult, pedig ő már látott egyet, s mást az ügyetlen turisták között. S bár erősen kapacitálta Gusztit, engedje meg, hogy ősszekapcsozzák az erősen vérző sebet, a híresség ellenállt.

„Így persze sokkal lassabb a gyógyulás, de Guszti ezt sem bánta. Inkább szenved. És, ha ez még nem lett volna elég, a baleset másnapján még a füle is begyulladt. Mind a kettő. Annyira fájt neki, hogy hozzáérni sem lehetett a fejéhez” – mesélte Margó egyiptomi rémtörténetüket a Hír24-nek.

És bár a zenésznek tényleg erős fájdalmai voltak, de ez sem tántoríthatta el Bódiékat 3 videoklip elkészítésétől, hogy azzal aztán megörvendeztessék népes rajongótáborukat.

S, ha valaki azt hiszi, itt véget értek Guszti megpróbáltatásai, téved. Miután hazaértek Egyiptomból, a zenész dereka makacsolta meg magát. Olyan fájdalmai vannak, hogy leginkább csak feküdni tud. S, bár Margó sincs jól, továbbra is kínozza a fejfájás, a szédülés, ő nem panaszkodik, sőt mint mondja, nincs ideje betegeskedni, hiszen Gusztit ápolja.