Egy fával akart szexelni a dögös sztármami

Jenny McCarthy egyik ifjúkori kicsapongása során annyira, elbódult, hogy szexuális kielégülést akart egy fától kicsikarni.
Kapcsolódó cikkek

Az amerikai Playboy modellekre gyakran mondják azt, hogy sokat nem válogatnak, amikor alkalmi párválasztásra kerül a sor. Jenny McCarthy-ra viszont szó szerint igaz, hogy fűvel-fával hajlandó volt kisebb-nagyobb kalandokba keveredni. Egyszer ugyanis annyira elszállt az agya az ecstasy-tól, hogy szexuális aktust létesített egy fával. A negyvenévesen is bombázó sztármami először csak támasznak használta a fát, mert nem bírt menni. Ám ekkor észrevette, hogy olyan kellemesen bizsergeti a kéreg, így elkezdte mindenét hozzádörzsölni a törzshöz. Azt már nem tudni, hogy eljutottak-e a végkifejletig.

Jenny soha nem titkolta, hogy a kilencvenes éveket gyakorlatilag végig drogmámorban töltötte, és így gyakran keveredett érdekes szituációkba. Egyszer például barátaival meztelenre vetkőztek a malibui tengerparton, csak éppen ez nem tűnt fel nekik, annyira el voltak bódulva. Ám a kábítószer függőség egyáltalán nem olyan nagy mulatság, mint ahogyan a modell szereti azt vázolni. Amit ő is tudhatna, hiszen sokak szerint fia korábban autizmusnak vélt agyi elváltozása az önpusztítása során, a testében lerakódott méreganyagok eredménye.


Fura dolgokat hozott ki belőle a drog