Megbüntették az RTL Klub műsorvezetőjét! Exkluzív

Az RTL Klub műsorvezetője havi több tízezer forintot fizet ki bírságokra. Erről ő maga mesélt a Hír24-nek.
Kapcsolódó cikkek

Mádai Vivien már évek óta retteg a postás érkezésekor, ugyanis nem telik el úgy hónap, hogy ne kelljen több tízezer forintot fizetnie különböző bírságokra. A gyönyörű műsorvezetőnő valamiért folyamatosan belefut a bajba: gyakorta parkol tilosban, hajt gyorsan, felejt el parkolójegyet vagy autópálya-matricát venni. Átlagosan mindez havi húszezer forintjába kerül, de volt olyan, hogy ötvenezret is kellett fizetnie a figyelmetlensége miatt.

“Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehetek ennyire figyelmetlen, de úgy tűnik, el kell fogadnom a dolgot. Minden egyes büntetésért nagyon haragszom magamra, sőt még a szüleimtől is megkapom értük a fejmosást. Már nem fogok megváltozni, úgyhogy kénytelen vagyok együtt élni a hibáimmal” – mondta a Hír24-nek Mádai Vivien.

A Reflektor műsorvezetője a legjobban azt bánja, hogy a büntetésekre kifizetett pénzt sok más hasznos dologra is költhetné. Ha végre oda tudna figyelni a szabályos parkolásra és közlekedésre, nem kellene céltalanul tízezreket kidobnia az ablakon minden hónapban.

Címkék: mádai vivien