Charlie Sheen lövöldözéssel fenyegetőzött

A rendőrség nyomozást indított Charlie Sheen ellen, ugyanis állítólag azzal fenyegetett meg egy férfit, hogy szétlövi a fejét a puskájával.
Kapcsolódó cikkek

Charlie Sheen ismét botrányt okozott, mégpedig akkorát, hogy a rendőrség is vizsgálódik az ügyben. Egykori üzlettársa ugyanis feljelentést tett ellene halálos fenyegetés miatt. A színész egyik közös ismerősüknek azt írta, hogy szétlövi a félautomata puskájával a férfi fejét. A címzett pedig komolyan vette az üzenetet, mivel ismeri Charlie heves természetét.

A hatóságok egyelőre Sheennel még nem beszéltek, de a menedzsmentje őröltségnek nevezte a vádakat. Szerintük a feljelentő csak megpróbál újfent pénzt kicsikarni a balhés sztárból, miután a többi kísérlete kudarccal zárult.

Mindenesetre nem lenne meglepő, ha Charlie tényleg fegyverrel fenyegetett volna meg valakit, mivel korábban is voltak hasonló ügyei. 1990-ben drogmámorban karon lőtte Kelly Prestont, aki azonnal felbontotta az eljegyzésüket, és John Travolta karjaiban vigasztalódott. 2009 karácsonyán egy késsel akarta kizsigerelni akkori nejét, Brooke Muellert.


Ismét botrányt okozott