Biztonsági őröket küldtek Szecsődi Karira

Amióta Szecsődi Kari kitálalt transzneműségéről, minden eddiginél jobban a reflektorfénybe került. Az énekes a Hír24-nek elárulta, bár boldogabb mint valaha, megváltozott külseje miatt atrocitás is érte.
Kapcsolódó cikkek

Szecsődi Kari a SuperMokkában Váczi Gergőnek és Lang Györgyinek arról mesélt, hogy mindig is érezte és éreztette a világgal, hogy ő más, mint a többiek. Elmondta, volt, hogy kiszaggatta farmerjait, és filccel festette a haját. Bár a külvilág reakciójától tartott, attól sohasem félt, hogy megverik, nővére pedig arról beszélt, hogy amikor elkezdett változni Kari külseje, a családot is sokat gúnyolták miatta.


Kari a Hír24-nek azt is elárulta, hamarosan személyit is cserél, amelyben már női neve lesz, Karin és édesanyja után Erika. Ez nyilván nemi identitása szempontjából is fontos, de praktikus oka is van. A Megasztár-felfedezett elmondta, nemrég a bankban ráhívták a biztonsági őrt, mert mostani személyiében még férfiként szerepel, és azt hitték, más okmányait használja. Kari a Hír24-nek arról is beszélt, hogy a múltkori kellemetlenség óta van papírja arról, hogy beadta a névváltoztatási kérelmet, így, ha valahol kételkednének a személyazonosságában, azzal is igazolni tudja magát. Az énekes azt is elmesélte, szerencséje volt, mert az egyik biztonsági őr felismerte, így elfogadták az okmányát, amelyben még Károly néven szerepel.

Címkék: szecsődi kari