Stohl meghökkentő dolgot állít Pörzse Sándorról

Stohl András a könyvében azt állítja, hogy Pörzse Sándor évekkel ezelőtt telefonon hívogatta őt, mert RTL-es munkát szeretett volna, de ebből végül nem lett semmi.
Kapcsolódó cikkek

Stohl András Magyar börtönpokol című könyvében hosszasan ír az őrökkel való viszonyáról. Sokójukkal közeli kapcsolatot alakított ki, míg másokkal hullámzó volt a viszonya. Egyikőjük egy alkalommal arról mesélt a színész-műsorvezetőnek, hogy sosem néz kereskedelmi televíziót és bulvárellenes is.

“Délután a cellám ajtajában megjelent egy felügyelő, az, aki reggel váltásnál úgy köszönt be hozzám a cellába: ‘Maga járt már itt nálunk, ugye?’ Akkor azt gondoltam, provokál a hülye, de kiderült, hogy meggyőződésből nem néz tévét, nem olvas bulvárt. Ha rajta múlna, az összes tévést fegyházba, a vezetőket pedig szigorított fegyházba zárná minimum tíz évre…” – írja Stohl.

Így került szóba, hogy a felügyelő szerint Pörzse Sándor karakán ember. A politikus ugyanis az őr szerint nem akar kulturprostituált lenni, nem vesz részt ebben az egészben. Stohl András azonban másképp tudja. Állítólag Pörzse korábban a legnagyobb kereskedelmi tévében szeretett volna szerepelni.

“Elmeséltem neki, hogy ehhez képest Pörzse úr ezelőtt hét évvel engem hívogatott telefonon, hogy valahogy ajánljam be az RTL-hez bármilyen munkára, csak ott lehessen a tűz közelében. Hál’ istennek az RTL hallani sem akart róla. Szóval úgy könnyű szűznek maradni, ha senki sem akar megbaszni” – válaszolt felügyelőjének Stohl András.