Megdöbbentő szextitkok derültek ki Liz Taylorról

Egy új életrajzi könyv szerint a tavaly elhunyt Elizabeth Taylor szokatlan szexuális viszonyt folytatott több amerikai elnökkel is.
Kapcsolódó cikkek

Hét házassága mellett Elizabeth Taylor sok hollywoodi sztárral folytatott viszonyt, ezek aztán az évek során folyamatos beszédtémát szolgáltattak a médiának. Ám még mindig nem hallottunk mindent Liz szexuális életéről. Állítólag egy hamarosan megjelenő könyv fellebbenti a fátylat a legendás díva eddig titkolt kapcsolatairól. Az írók szerint Taylor két amerikai elnökkel is közelebbi viszonyba került. Először Ronald Reagan szeretője volt, mindössze tizenöt évesen. A páros azután melegedett össze, hogy a színészből politikussá lett Reagan meginvitálta az akkor még karrierje kezdetén lévő Lizt a házába. A későbbi világsztárt teljesen lenyűgözte, hogy vendéglátója felnőtt nőként kezelte. Néhány óra beszélgetést követően egymásnak estek a kanapén. A románc azonban ezután nem tartott túl sokáig.


A világ legnagyobb hatalmú férfijai is a lábai előtt hevertek

Évekkel később John F. Kennedy villájában bulizott Elizabeth Robert Stack színésszel egyetemben. A trió a parti hevében levetkőzött, és meztelenül múlatták tovább az időt JFK medencéjében, ami szép lassan oda vezetett, hogy egy édeshármasban összeforrtak az udvaron. Az affért pedig még pikánsabbá teszi, hogy a szexszimbólum ideiglenes partnerei mindketten házasok voltak már ekkor.

De miután a történetek összes szereplője már rég a túlvilágon van, soha nem tudjuk meg, hogy mindez igazság vagy csak írói fantazmagória.