Pszichés eredetű betegség gyötörte az RTL felfedezettjét?

A Való Világ győztese azt találgatja, hogy miért gyötörte szörnyű szárazköhögés a teljes villalét alatt. Attila szerint pszichés eredetű volt a dolog, de orvos még nem erősítette meg ebben.
Kapcsolódó cikkek

VV Attila a Való Világ kezdetének egy éves évfordulója alkalmából kezdte el visszanézni a műsor összefoglalóit. A játék nyertesének ekkor tűnt fel az a különös köhögés, ami végigkísérte a villalétét.

“Napi két részt szoktam megnézni a műsorból. A nosztalgiázás során tűnt fel, hogy mindenhol köhögök. Az irtózatos szárazköhögés visszatérő eleme volt a napjaimnak, de a mai napig sem tudom, hogy miért. Lehet, hogy a légkondi vagy valamilyen allergia okozta, de én leginkább pszichés eredetűnek tippelem” – mondta a Hír24-nek Attila.

A valóságshow-hősnek nem csak a furcsa köhögés, hanem néhány viselkedési probléma is szemet szúrt.

“Találtam néhány jelenetet, amin nagyon szégyenkezek. Az első másfél hónapban feszült és zavarodott voltam, de aztán gyorsan rájöttem, hogy hogyan kell viselkednem. Mai fejjel is ugyanígy csinálnám, pár szituációban viszont teljesen másképp viselkednék. Visszanézve sokszor cikinek érzem a reakcióimat…” – tette hozzá VV Attila.

Címkék: vv attila