Erre való egy pucér sztármell! Kipakol a pszichológus

Véletlen villantás nincs – állítja Csides Kata pszichológus. Ha egy sztár megmutatja legintimebb testrészét, annak mindig oka van.
Kapcsolódó cikkek

Villantani ma már szinte annyira hétköznapi dolog, mint nyilvánosság előtt megmutatni egy új ruhát. Egyebek mellett a bulvársajtó is hibás abban, hogy az emberek ingerküszöbe a végtelenségig kitolódott és már arra sem kapják fel a fejüket, ha valaki megvillantja a mellbimbóját – mondják a pszichiáterek. Pedig ebből a fajta figyelemfelkeltésből szép számmal akad most már a magyar sztárvilágban is. Legutóbb például Liptai Claudia mutatkozott nyilvános eseményen egy nagyon átlátszó blúzban, előtte pedig a megasztáros Tolvai Reni teljesen áttetsző felsője verte ki sokaknál a biztosítékot.

Csides Kata úgy véli, a két esetet véletlenül sem szabad egy lapon emlegetni. Mint mondja, Liptai Claudiának semmi szüksége nincs arra, hogy villantással hívja fel magára a figyelmet, nyilván nem is ezért jelent meg melltartó nélkül a sajtótájékoztatón.

„Az ismertségnek egy bizonyos szintjén az ember már ilyen dolgokat is megengedhet magának. Rengeteg példát láthatunk erre a világsztárok között is” – szögezte le Csides Kata, aki szerint már Magyarországon is „túlsztárolás” megy, ami felbátorítja a celebeket is.

Vannak azonban olyan hírességek is, akik mindent megtesznek azért, hogy felfigyeljenek rájuk, hogy ne felejtsék el őket és ezért még villantani is képesek. A szakember szerint ez a jellemzőbb a hazai sztárvilágban.

Ugyanakkor emlékezzünk vissza arra, hogy néhány évvel ezelőtt még mennyire cikinek számított megmutatni azt, ami nem tartozik a nyilvánosságra. Medveczky Ilona például nagyon kellemetlen helyzetbe került, amikor egy sajtóeseményen lefotózták a fehérneműjét. Bár valójában nem mutatott meg semmit, mégis hetekig címlapon volt villantása miatt. Ma már egy ilyen történés a kis hírek közé sem kerülhetne be.