Liptai után egy másik TV2-est is megátkoztak

A legtöbben csak mosolyognak azon, hogy megátkozták őket, ám például Liptai Claudia hisz az ilyesmiben, még egy piros védelmező fonalat is viselt egy ideig a csuklóján.
Kapcsolódó cikkek

Piroska szerint nemcsak Claudiát átkozták meg a TV2-es sztárok közül, hanem Kembe Sorelt is. A jósnő állítja, nem véletlen, hogy a Jóban rosszban sztárját annyi szerencsétlenség éri az utóbbi időben.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, először a kezét törte el a híresség. Egy rossz mozdulat következtében elesett, így történt meg a baj. Ám Sorel gipszelt kézzel is dolgozott. Ezt követően egy születésnapi bulin szenvedett balesetet. Nekiment egy ajtórácsnak és szétnyílt a feje.

Legutóbb még az előbb említetteknél is szerencsétlenebb dolog történt a fiatal sztárral. Autójával éppen kanyarodott, amikor előkerült egy kerékpáros. Sorel elismerte, hogy ő hibázott és szerencsére az elgázolt férfi is csak könnyebb sérülést szenvedett.

Piroska, a jósnő biztos abban, hogy a Jóban rosszban sztárját megátkozták.

„Megnéztem a kártyában és láttam, hogy valakinek benne van a keze abban, hogy Kembe Sorel ennyire szerencsétlen mostanában. Egy fiatal nő átkozta meg, mégpedig egy hozzáértő személy segítségével. Szerintem mágiát alkalmaztak. Azt gondolom, hogy le kellene venni róla az átkot, aztán pedig le kellene védeni” – sorolta elképzeléseit a jósnő, aki azt üzeni Sorelnek, mindenképpen keresse fel őt, vagy egy másik jóst, ha nem akarja, hogy mostantól kezdve pokol legyen az élete.

Piroska szerint ez csak a kezdet a szerencsétlenségek sorában, ennél még rosszabb dolgok is történhetnek, ha Sorelről valaki nem veszi le az átkot.